VEELGESTELDE VRAGEN


Wat trek ik mijn kind aan naar de Avonturenweek/dag?

Trek uw kind kleren aan die echt vies mogen worden. Goede dichte schoenen (geen slippers!!!) Waterschoenen, sandalen of oude gympen zijn ook handig voor als we het water in gaan en bij voorspelling van regen een goed regenpak en laarzen. We zijn altijd buiten!

Wat geef ik mijn kind mee naar de Avonturenweek/dag?

Geef uw kind elke dag een tas met handdoek en droge kleren ( incl. ondergoed en sokken ) mee. Wilt u uw kind geen eten, drinken, snoep of geld mee te geven?. Overal wordt voor gezorgd. Ook een mobiele telefoon is niet nodig, deze wordt anders bij aankomst in een doosje binnen gelegd.

 

Mijn kind heeft een allergie of gezondheidsprobleem, hoe kan ik dat aangeven?

Bij het inschrijven kun je bij dieet of bijzonderheden de allergie, dieetwensen of gezondheidsproblemen invullen. Dan kunnen wij er van te voren rekening mee houden.

 Wie zijn de begeleiders van de Avonturenweek/dag?

De Avonturenweken/dagen worden begeleid door Bikkel, Ferre, Fosse, David, Maike, Martin, Maurits, Milea, Pablito, en/of Stan. Allen vaste professionele en ervaren werknemers bij Het Woeste Westen. Allen zijn in het bezit van een VOG en woeste westen skills en verder hanteren wij ons eigen gedragsprotocol te via deze link: https://www.woestewesten.nl/docs/Gedragsbeleid%20Woeste%20Westen.pdf 

Als mijn kind toch niet kan, kan ik de Avonturenweek / dag annuleren?

Klik voor de annuleringsvoorwaarden hier

 Als het regent, gaan jullie dan naar binnen?

Zeker niet! De Avonturenweek/dag is altijd buiten. Het Avontuur wordt alleen maar groter met onstuimig weer. Kinderen hebben geen last van regen of wind. Zorg dus dat je altijd regenkleding en droge kleren mee hebt.

Wel hebben we een mooie tent overkapping, zodat we wel altijd droog vuur kunnen maken. 

HELP, de Avonturenweken/dagen zijn volgeboekt! Komt er een extra week/dag?

Bij de Avonturenweken/dagen staat kwaliteit boven kwantiteit. Om het Avontuur echt aan te kunnen gaan, houden we de groepen klein. Ook ivm met de risico's die wij met de kinderen aangaan. Vol is dus echt vol. U kunt wel uw kind op de wachtlijst plaatsen, stuur dan een mailtje naar Maike - hetwoestewesten@gmail.com 

Mijn kind is nog geen 7 of heeft nog geen zwemdiploma, mag hij/zij toch komen?

Nee, helaas hier zijn wij heel streng in. We gaan risico's aan die passen bij 7 jaar en we zijn altijd in de buurt van water. Ook als u kind al heel volwassen is of goed zwemt. Een jaar is zo voorbij. Volgend jaar is hij/zij meer dan welkom.